Nieuws

Week van de kinderopvang: zet kinderbegeleiders in de bloemetjes!

2024/10/01

Van 7 tot en met 13 oktober 2024 vieren we Week van de Kinderopvang. Dit jaar laten we elke medewerker in de kinderopvang schitteren op het hoogste schavotje. Als echte winnaars verdienen ze één voor één een gouden medaille. De inzet, het geduld en de liefdevolle zorg van de kinderbegeleiders maken een wereld van verschil in het leven van kinderen en ouders.

Terug

Een applaus én gouden medaille voor elke kinderopvangkampioen

Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet worden de kinderopvangkampioenen in onze gemeenten via het lokaal loket kinderopvang extra verwend met Antwerpse Handjes en een gouden medaille. Hiermee willen we de belangrijke rol van kinderbegeleiders benadrukken. Hun werk vormt de basis voor de toekomstige generaties, en dat verdient onze hoogste waardering en ondersteuning. Het lokaal loket roept ook op aan alle (groot)ouders en kinderen om een compliment te geven aan de medewerkers van de kinderopvang. 

Meer info of hulp nodig bij je zoektocht naar kinderopvang? Neem contact op met het lokaal loket kinderopvang via kinderopvang@huisvanhetkindvoorkempen.be of 04 70 21 51 95.

Heb je interesse om kinderbegeleider te worden?

LBC Volwassenonderwijs organiseert de opleiding tot kinderbegeleider nu ook in Brecht. Op 14 oktober organiseren ze om 19u00 een infomoment dat doorgaat te Klein Veerle 103 in Brecht. Meer info via kinderbegeleider.turnhout@lbconderwijs.be of 014 39 44 40.