Nieuws

Op zoek naar kinderopvang? Doe je aanvraag via de website!

2021/06/07

Het lokaal loket kinderopvang Voorkempen helpt (toekomstige) ouders met hun zoektocht naar kinderopvang in de gemeenten Brecht, Schilde, Zandhoven, Zoersel en Wijnegem.

Terug

Op kinderopvangvoorkempen.be worden alle opvanginitiatieven in de regio voorgesteld en maken we het (toekomstige) ouders makkelijker om opvang voor hun kindje vast te leggen. Zo kan je kinderopvanginitiatieven in je buurt zoeken maar kan je ook een overzicht genereren van opvanginitiatieven die bijvoorbeeld op de route naar je werk liggen. Ook kan er worden gefilterd op prijs, openingsuren, soort kinderopvang...

Via de website kan je een opvangaanvraag doen bij verschillende opvanglocaties. Nadat je enkele gegevens hebt ingevuld en je gewenst opvangplan hebt aangeduid, wordt je aanvraag rechtstreeks naar de opvanglocatie gestuurd. De opvanglocatie kan de opvangaanvraag wel of niet accepteren of een alternatief opvangplan aanbieden. Wanneer je ingaat op een opvangvoorstel van een locatie, wordt er een plaatsbezoek ingepland waarop de inschrijving definitief wordt.

Je kan de kinderopvanginitiatieven ook nog steeds bereiken via hun eigen website en contactgegevens. Deze info vind je allemaal terug op de website.

Heb je graag persoonlijke hulp bij je zoektocht naar kinderopvang? Twijfel niet om ons te contacteren via kinderopvang@huisvanhetkindvoorkempen.be of 0470 21 51 95.