Nieuws

Op kamp met Tumult

2023/02/09

Tumult vzw organiseert elk jaar 10 zomerkampen. Op die kampen doet jouw kind wat die het liefste doet: spelen! Iedereen is welkom: geboren in Belgiƫ of ergens anders, met of zonder papieren.

Terug

Ook in de zomer van 2023 organiseert Tumult vzw opnieuw kampen voor kinderen en jongeren met een vluchtverhaal of uit maatschappelijk kwetsbare situaties.

De animatoren bezorgen de deelnemers een week vol leuke activiteiten en spelletjes. Zij kiezen een thema voor het kamp. Een bosspel, vlaggenroof, baseball, waterspelen, knutselen, ...? De activiteiten verschillen van kamp tot kamp, maar ze gaan steeds voor afwisseling. Bekijk het kampoverzicht hier. Inschrijven kan vanaf 10 februari via deze link.

Een kamp van 7 dagen kost 45 euro. Bij Tumult vinden ze dat elk kind recht heeft op vakantie, inschrijvingsgeld zou geen drempel mogen zijn. We zijn lid van iedereen verdient vakantie en kunnen daardoor standaard deze inschrijvingsprijs aanbieden voor alle kinderen.Is de prijs van een kamp toch een probleem? Neem contact op via kampen@tumult.be of 015/43.56.96.