Nieuws

Onze website in een nieuw jasje!

2021/11/19

Welkom op de nieuwe website van het Huis van het Kind Voorkempen. We staken onze website in een nieuw jasje om jou een duidelijker overzicht te geven van al de informatie en het aanbod dat in de regio Brecht, Schilde, Zandhoven, Zoersel en Wijnegem voor handen is rond opvoeden en opgroeien.

Terug

Onder de pagina ‘informatie voor jou’ verzamelden we alle informatie per thema (over zwangerschap en bevallen, gezondheid, opvoeding en ondersteuning, kinderopvang, onderwijs, vrije tijd en ontmoeting, bijzondere zorg en meer doen met minder). De zoekfilter bovenaan de website kan je ook helpen wanneer je naar iets specifieks op zoek bent. We hopen je zo op een toegankelijke manier te helpen met kleine en grote vragen.

Mocht je het antwoord op je vragen niet vinden op onze website, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Ook kan je rechtstreeks een vraag over opvoeding stellen aan de opvoedingswinkel. Dit doe je via dit formulier.

Verder vind je op de website ook een overzicht van de activiteiten, infosessies en workshops van ons en onze partners en publiceren we het laatste relevante nieuws.

Mist er volgens jou iets op de website? Heb je een idee of een suggestie? Voeg je graag het aanbod en/of activiteiten van jouw organisatie toe aan onze website? Neem zeker contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@huisvanhetkindvoorkempen.be.