Nieuws

Lachende gezichten tijdens ons FamilieFestival in Zandhoven

2024/05/23

Op woensdag 22 mei organiseerden we samen met CM, WiegWijs en lokaal bestuur Zandhoven ons FamilieFestival. We verwelkomden 300 lachende gezichten!

Terug

Een namiddag vol activiteiten

Tijdens het FamilieFestival in de Populier in Zandhoven verwelkomden we meer dan 300 mensen. Samen met hen hebben we een onvergetelijke familiedag beleefd. Ouders en kinderen volgden verschillende workshops zoals peuterturnen, babymassage, haartooi, gezonde drankjes maken... Er werden gekke gezinsfoto's aan de photobooth genomen en aanwezigen daagden elkaar uit voor een race op de sapjesfietsen. Er was heel wat te doen! De glimlach op de kinderen én ouders hun gezichten veraadden dat iedereen er van heeft genoten!

 

In samenwerking met verschillende partners

Het FamilieFestival was een fijne samenwerking tussen het Huis van het Kind Voorkempen, CM, WiegWijs en het lokaal bestuur Zandhoven. Andere partners zoals De Opvoedingswinkel, MODO Antwerpse Kempen, 1Gezin1Plan en Samana waren ook aanwezig om alle gezinnen een leuke dag te bezorgen. Samen met verschillende vrijwilligers maakten we van de eerste editie van het FamilieFestival een succes!