Nieuws

Dit was de Welzijnsbeurs Voorkempen 2023!

2023/03/19

Op 17 maart organiseerden het Huis van het Kind Voorkempen samen met 1Gezin 1Plan en het GBO de Welzijnsbeurs in de Populier in Zandhoven. Het was fijn om jullie te verwelkomen, het enthousiasme te mogen ervaren om te netwerken en inspiratie op te doen om nog meer samen te werken.

Terug

Een dag vol inspiratie

De welzijnsbeurs werd georganiseerd voor alle organisaties en verenigingen die zich inzetten voor ouders, kinderen en jongeren. Op het programma stonden verschillende workshops (belevingsparcours autisme, kracht van een netwerk, wegwijs in de GGZ, Infant Mental Health, GBO, casusbespreking verontrusting, rots en water, kinderarmoede en werken met vrijwillgers). Tijdens de middag opende de beurs waar de 35 standhouders met trots hun werking voorstelden aan de 160 aanwezigen. We leerden elkaar en elkaars organisatie beter kennen, inspireerden, werden geïnspireerd en bouwden nog meer bruggen om samen te werken. 

Info over de aanwezige organisaties

Voor de 35 standhouders werd een uniforme poster opgemaakt. Op de poster wordt de doelgroep en de algemene werking van de organisatie/het project uitgeschreven. Ook vind je de contactgegevens van de verschillende organisaties terug op de posters. Download de posters van de standhouders hier.

Sfeerbeelden