Nieuws

Bedankt kinderopvang!

2023/10/09

Van 9 tot en met 15 oktober 2023 vieren we de Week van de Kinderopvang. Het lokaal loket kinderopvang Voor- en Noorderkempen zet deze week iedereen in de schijnwerper die bijdraagt aan de kinderopvang.

Terug

Deze week zet het lokaal loket kinderopvang alle kinderbegeleiders. Ze ontvangen  een reep chocolade als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet. Dagelijks worden ze toevertrouwd met ons meest kostbare bezit en maken ze zo deel uit van die eerste belangrijke 1000 dagen van een kind. Zo bouwen ze vanuit de kinderopvang mee aan onze toekomst.

Het lokaal loket kinderopvang roept alle (groot)ouders en kinderen op om deze week kinderbegeleiders extra te bedanken. Dit kan door je kindje een kleurplaat te laten maken en af te geven in de opvang, op een kaartje een compliment te schrijven of een digitaal compliment te sturen via de complimentenbutton. Meer inpsiratie vind je hier.

Het lokaal loket kinderopvang helpt (toekomstige) ouders met hun zoektocht naar kinderopvang. Je bent steeds welkom voor een bezoekje op www.kinderopvangvoorkempen.be. Hier stellen ze graag alle opvanginitiatieven in de Voorkempen voor en maken ze het (toekomstige) ouders makkelijker om opvang voor hun kindje vast te leggen.

Heb je graag persoonlijke hulp bij je zoektocht naar kinderopvang? Twijfel niet om hen te contacteren via kinderopvang@huisvanhetkindvoorkempen.be of 0470 21 51 95.