Onze activiteiten

VVK €2,50 - ADK €3,50

Fuif voor 12-15 jarigen

Jeugdhuis Ahoy Kosterijstraat 5 2110 Wijnegem
Zaterdag 14 okt 2023
20u00-22u00
Jeugdhuis Ahoy Wijnegem

Wat kan je verwachten?

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud en klaar om een geweldige avond te beleven? Zorg dan dat je erbij bent op zaterdag 14 oktober!

Dit is dé plek waar je moet zijn voor een avond vol plezier, dans en onvergetelijke herinneringen. En het beste van alles? Het evenement is volledig alcoholvrij en rookvrij, dus je kunt genieten zonder zorgen.

Dompel jezelf onder in het kleurrijke thema van de avond: Blacklight en Fluo! Trek je felste kleding aan, want we zorgen voor een spectaculaire sfeer met coole blacklight-effecten die je laten stralen op de dansvloer.

Als extra bonus werken we samen met het Huis van het Kind om deze geweldige fuif mogelijk te maken. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat alles veilig en leuk is, zodat jij en je vrienden zonder zorgen kunnen feesten.

Mis deze onvergetelijke avond niet! Zorg dat je op zaterdag 14 oktober in JC Ahoy bent voor dé jongerenfuif van het jaar. Het wordt legendarisch!

We kijken ernaar uit je daar te zien en samen een geweldige tijd te hebben. Tot dan!

Tickets?

Wees er snel bij en profiteer van onze voorverkoopkaartjes voor slechts €2,50. Je kunt ze bemachtigen online in Ticketgang via de link. Als je liever aan de deur betaalt, zijn de kaartjes verkrijgbaar voor €3,50.